Kayseri Havaalanı Şoförlü Araç Kiralama


Dünyanın dört bir yanından gelen yolcularla kayseri havaalanı önemli bir konuma sahiptir. Eşsiz damak lezzetleriyle, havasıyla, turistik konumuyla, kapadokya, kapuzbaşı şelaleleri, aladağlar,sanayisiyle kısacası herşeyiyle önemli bir yerdir.

Bundan dolayıdır ki son zamanlarda birden fazla kişinin uğradığı konumdur. özellikle covid-19 pandemi  döneminde yerli yabancı insanların  öncelikle uçakdan indiği ve buradan çevre illerine özellikle kapadokya olan ziyaretlerini gerçekleştirir. kapadokyaya gitmek isteyen misafirler araç kiralama işlemlerini kayseri havaalanından gerçekleştirler. Gerçekleşen bu ziyaretler kısa veya uzun dönem olabiliyor. 
 

Şoförlü Transfer Hizmeti

 Dilerseniz tüm bu seyahatinizi zahmetsiz ve planlı bir şekilde şoförlük hizmetidnden faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz.
 
Tek yapmanız gereken gitmek istediğini noktaları planlandı ise bize bildimeniz eğer herhangi bir planlama yok ise biz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.
 
Güzel, rahat ve konforlu yolculuk ve ayrıcalıklı bir hizmetten faydalanmak için kayseri havaalanı ofisimizden veya 0 352 338 9 555 nolu telefondan ulaşarak veya www.filopark.com web sitemiz üzerinden talep  göndererek  veya rezervasyon yaparak bizleri tercih etmeniz yeterlidir.